Info Panel
You are here:   Home  /  Over ons  /  Vrijwilligers

Vrijwilligers

VF_vrijwiligers_028 VF_vrijwiligers_08 VF_vrijwiligers_012 VF_vrijwiligers_023 VF_vrijwiligers_025 VF_vrijwiligers_033

Vrijwilligers zijn van groot belang voor het succes van de Verbeke Foundation. Ben je enthousiast, vol energie en wil je ons helpen dan hebben we je graag in ons team.

De foundation biedt vrijwilligers een breed scala aan werkzaamheden gerelateerd aan de tentoonstellingen, projecten en de dagelijkse gang van zaken. We zoeken hulp voor activiteiten zoals het water geven van planten, schoonmaken, tuinieren, koken, schilderwerk, hulp in het museumcafé, enz. Mensen met bouwervaring zijn altijd welkom, vooral voor de nieuw te openen tentoonstellingen in april en oktober. Dan is er veel werk te doen zoals timmerwerk, renovatiewerk, herinrichten van tentoonstellingsruimtes en het plaatsen van nieuwe kunstwerken, enz.

We bieden je huisvesting en volpension in ruil voor je vrijwilligersactiviteiten (gewoonlijk 25 uur per week).

Ons museum is voor iedereen geopend: kunstenaars, curators, kunstliefhebbers, vrijwilligers van over de hele wereld. We werken samen, eten gezamenlijk en wisselen verhalen en ervaringen uit. Je kan hier inspiratie opdoen en genieten van de prachtige groene omgeving en de vriendelijke atmosfeer.

Mocht je belangstelling hebben om deel te nemen aan het team stuur een email naar:
volunteers@verbekefoundation.com

EN NL