Info Panel
You are here:   Home  /  Slapen

Slapen

VF_Casanus_03_400px
Casanus_04

Slapen in een kunstwerk

Op zoek naar een speciaal uitje met overnachting? Boek een nacht in de CasAnus, de menselijke darm van Joep Van Lieshout of in de CampingFlat van Kevin Van Braak.

Bij iedere overnachting is de inkom voor de tentoonstellingsruimten en het ontbijt inbegrepen. Snacks en soep kunt u in de bar verkrijgen (niet inclusief). Tips voor een goed restaurant in de buurt van het museum krijgt u van ons ter plaatse.

 

CasAnus van Atelier van Lieshout

Deze polyester sculptuur, een gigantische replica van het menselijke spijsverteringssysteem is ontworpen door de Nederlandse kunstenaars Joep van Lieshout als een exclusief appartement. De ruwe natuurlijke vormen en kleuren staan in scherp contrast tot het ongerepte witte interieur.
De kamer is voorzien van een tweepersoons bed, een tafel, douche en toilet. De CasAnus heeft verlichting, stromend water en elektrische verwarming.

Een nacht in de installatie van Atelier van Lieshout kost €120,00 voor twee personen.
Ontbijt en inkom van het museum zijn bij de prijs inbegrepen.

Graag minstens één week op voorhand reserveren: info@verbekefoundation.com

 

 

 

CampingFlat by Kevin van Braak

Voor hen die tevreden zijn met wat minder comfort is er de mogelijkheid om te overnachten in de CampingFlat.
Deze installatie in ontworpen door Kevin van Braak en bestaat uit een 12 meter hoge steigerconstructie verdeeld in vier verdiepingen. Elke verdieping is voorzien van kunstgras met een tent. De toren biedt een magnifiek uitzicht.

In elke tent is een luchtbed aanwezig. Slaapzakken en kussens moeten door de gasten zelf meegebracht worden. Toilet en badkamerfaciliteiten zijn vlakbij de CampingFlat.

Een nacht in de CampingFlat kost €35,00 voor twee personen of €50,00 inclusief ontbijt in het Open House Café van de Verbeke Foundation.

Graag op voorhand reserveren: info@verbekefoundation.com

Geef een reactie

EN NL